Club Jovia Park to komfortowy hotel czterogwiazdkowy, położony w sercu popularnego kurortu Kemer. Oferuje dogodną lokalizację, bliskość plaży oraz bogate zaplecze rekreacyjne i wypoczynkowe. To idealne miejsce na wakacje zarówno dla par, jak i rodzin z dziećmi, szukających relaksu i rozrywki na tureckim wybrzeżu.
- ok. 500 m od centrum Kemer - ok. 45 km od centrum Antalyi - ok. 55 km od lotniska w Antalyi
4 gwiazdki - otwarty w 2006 roku, częściowo odnowiony w 2021 roku
ok. 13.000 m² - budynek główny – 4 piętra - 215 pokoi - basen zewnętrzny dla dorosłych - brodzik zewnętrzny dla dzieci - zjeżdżalnia wodna dla dorosłych - mini zjeżdżalnia dla dzieci - basen kryty - restauracja główna - 2 bary - sala konferencyjna - leżaki i parasole przy basenie – bezpłatnie
- ok. 300 m od hotelu - publiczna, piaszczysto-żwirowa - przejście przez ulicę - leżaki, parasole i ręczniki – bezpłatnie
DOUBLE STANDARD ROOM - ok. 22 m² - maks. 3 osoby - łóżko podwójne lub 2 pojedyncze + 1 dostawka - klimatyzacja indywidualna - łazienka z prysznicem, suszarka do włosów - sejf (płatny), minibar (płatny) - TV SAT, telefon (płatny) - balkon DOUBLE DELUXE ROOM - ok. 26 m² - maks. 3 osoby - wyposażenie jak w pokoju standardowym DOUBLE LARGE ROOM - ok. 28–38 m² - maks. 4 osoby - 1 sypialnia, łóżko podwójne i 2 pojedyncze lub 2 łóżka podwójne i 1 pojedyncze - wyposażenie jak w pokoju standardowym DOUBLE ECONOMY ROOM - ok. 19 m² - maks. 2 osoby - bez balkonu - wyposażenie jak w pokoju standardowym
- śniadanie, obiad, kolacja – w formie bufetu - zupa nocna - podwieczorek (w wyznaczonych godzinach)
00–23:00)
- napoje importowane i wysokojakościowe - soki świeżo wyciskane
- Wi-Fi płatne w pokojach i w częściach ogólnodostępnych
- animacje dzienne i wieczorne - aerobik - wieczory tematyczne (okazjonalnie) - muzyka na żywo (okazjonalnie) - sauna, łaźnia turecka - rzutki, tenis stołowy
- centrum Spa & Wellness - masaże - sporty wodne na plaży
- brodzik - mini zjeżdżalnia - plac zabaw - krzesełka w restauracji - łóżeczko dla dzieci (na życzenie, bezpłatnie)
- bezpłatny, przy hotelu (ilość miejsc ograniczona) *** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.
- Stare Miasto w Side z ruinami świątyni Apollina - Teatr Antyczny Aspendos z najlepiej zachowanym na świecie rzymskim amfiteatrem oraz wspaniała akustyką odczuwalną z każdego miejsca na widowni - Wyspę Delfinów w trakcie rejsu można podziwiać prawdziwe delfiny a także popływać w czystych wodach rzeki Manavgat - Pamukale wpisane na listę światowego dziedzictwa UNESCO, które jest jednym z najczęściej odwiedzanych atrakcji turystycznych w Turcji - Kapadocję wraz z lotem balontem
- Green Canion relaksujący rejs statkiem po jeziorze zaporowym w górach Taurus - The Land of Legends imponujący park rozrywki z ogromnym wyborem atrakcji dla dorosłych i dla dzieci - Aquarium w Alanyi z podwodnym tunelem, gdzie można podziwiać przepływające ponad głowami rekiny czy płaszczki
Wielowiekową tradycję targowania się, spotkać można na bazarach i targowiskach. Bazar w Manavgat to największy bazar na Riwierze Tureckiej. Można tam kupić dosłownie wszystko i warzywa, i owoce, ale i ubrania, torebki, buty i wiele innych wyrobów. W rejonie Side znajduje się kilka pomniejszych bazarów: Bazar Sorgun, targ w Colakli, Evrenseki Sasmaz Bazaar, czy tekstylny targ w Kumkoy
- Kebab,a właściwie kebap to najpopularniejsze danie tureckiej. Prawdziwy turecki kebap jest przygotowany z baraniny lub z kurczaka - Kofte to to mięsne kotleciki z wołowiny lub baraniny formowane w małe kulki. Dodatkiem jest cebula i aromatyczne zioła, takie jak kolendra, czy mięta, które nadają charakterystyczny smak - Manti to małe pierożki wypełnione mięsem lub serem, podawane z jogurtem i sosem pomidorowym - Meze to to rodzaj przekąsek podawanych przed głównym posiłkiem. Składa się z różnorodnych potraw, takich jak hummus, oliwki, grillowane warzywa, pieczywo czy ciasto - Burek to to rodzaj potrawy wykonanej z bardzo cienkiego ciasta zwanego yufka. Nadziewa się je różnego rodzaju farszem- serowym (zazwyczaj biały ser), mięsnym lub warzywnym (szpinak, ziemniak, por, cukinia)
Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: ubezpieczenie podstawowe (8000 EUR KL i 2000 EUR NNW) przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej). W sezonie letnim tj. w okresie od 01.06. do 15.09. br. oferujemy opiekę polskojęzycznego rezydenta. W pozostałym okresie opiekę lokalnego przedstawiciela, a także kontakt telefoniczny lub poprzez czat (na portalu moja.nekera.pl) z polskojęzycznym rezydentem. Wycieczki fakultatywne dostępne u rezydenta. Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.
Do Turcji oferujemy możliwości przelotu następującymi liniami lotniczymi: Corendon Airlines (w cenie bagaż rejestrowany 20 kg oraz bagaż podręczny 5 kg) SunExpress (w cenie bagaż rejestrowany 20 kg oraz bagaż podręczny 5 kg)
Oferta, której szukasz jest chwilowo niedostępna. Zadzwoń do nas 22 212 05 00 lub zostaw maila, lub numer telefonu, a my przygotujemy najlepszą propozycję na Twoje wakacje.